Hvem er vi?​

​Vi er en familie der lever og ånder for vores heste og den mønske natur.

Vi har et tæt og kærligt forhold til alle vores heste og taler gerne om deres familieforhold og personligheder!! Vi sælger dem helst ikke, så derfor har de en lang karriere her hos os, og bliver en helt naturlig del af familien.

​Vi bor på Karl´s fødegård "Kostnebjerggård" - noget gammelt lort - men meget hyggeligt og dejligt primitivt. Det minder lidt om "Bonderøven" Og når kong vinter slår sine folder, forsvinder vi i snedriverne, til gengæld er her højt til himlen og fantastisk smukt på alle årstider.

​Karl Jacobsen

Er uddannet landmand og Healer og har arbejdet mange år som skovarbejder i Liselund skov, han slår nu sine folder som rideguide og handicaphjælper.

​Lizza Andersen

Står for tilridning af de unge heste, rider som guide og beskæftiger sig med alt omkring dyrene og er arving af hele menageriet.

​Mormor

Hun siger at hun er gået på pension, men hun dukker op 1 -2 gange om ugen og rider en hygge tur. tager også med på de guidede ture hvis det ikke går for stærkt.

​Susanna Lyzét Andersen

Er pensioneret og er flyttet i campingvogn​

Ready to join in on a          magical trail on horsback?

Then you can book your trail riding here.

Fill out the form below and we will return as soon as possible.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay: 21221

Vores Facebookside