Til den uerfarne rytter​

​Vores rolige heste

​Lucas (helgennavn) 20 år:

Han tølter fint i alle tempi. Han puster og stønner højlydt og udnytter gerne rytterens usikkerhed til at tøffe lidt langsommere. Han er madglad og "springer helst over hvor gærdet er lavest". Han er følsom for schenklerne og lader sig ikke bare lige overhale. Han er en glad og behagelig hest.

Fengur ( betyder den udødelige) er 22 år:

Han tølter det meste af turen og tager gerne en lille galop når det går for stærkt i tølt eller når det går op ad bakke. Han er meget glad for mad og snacker gerne lidt skov og græs på turen. Han er meget stabil til både den erfarne og til begynderen.


Sleipnir (Odins hest) 15 år:

Han er en stor grå basse med meget tølt og pas, han er far til 6 men blev kastreret fordi han blev for ensom i sin hingste tilværelse. Han er en rolig fyr der gerne snacker af skoven og går han bagerst i gruppen går det meget langsomt, indtil vi er på vej hjem og ørene kommer frem og han lusker op i flokken.

Sölvi (betyder søkonge) 27 år:

En stor sortbrun bamse, han er naturtølter altid frisk og glad, han siger sjove lyde under hele turen, han gør altid sit bedste og følger lige i halen på hesten foran, han er meget stabil og har båret på mennesker med alle slagt problematikker. Rytterens Max vægt 70 kg.

Táta (betyder fin dukke/pige) 15 år:

Hun er en stor buttet hoppe med lækker tølt og trav hun kan godt finde på at blande gearene især når hun bliver træt, får hun lov har hun en frisk galop. hygger sig mest i halen på en anden hoppe. hun er super sød og tillidsfuld.

Klar til at begynde på en magisk tur på hesteryg?

Så book en tid til Møn Islændercenter. Udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay:

Vores Facebookside