Til den uerfarne rytter​

​Vores rolige heste

Fengur ( betyder den udødelige) er 24 år:

Han tølter det meste af turen og tager gerne en lille galop når det går for stærkt i tølt eller når det går op ad bakke. Han er meget glad for mad og snacker gerne lidt skov og græs på turen. Han er meget stabil til både den erfarne og til begynderen.


Sleipnir (Odins hest) 17 år:

Han er en stor grå basse med meget tølt og pas. Han er en rolig fyr der gerne snacker af skoven. Går han bagerst i gruppen har han ikke travlt, indtil vi er på vej hjem igen, så kommer ørene frem og han lusker op foran i gruppen.

Sølvi (betyder Sø konge) 29 år:

​En stor sortbrun bamse, han er naturtølter, altid frisk og glad. Han siger gerne sjove lyde under hele turen. han er en nussegøj og følger lige i halen på hesten foran, han er meget stabil og har givet en god tur til rigtig mange mennesker, med og uden alle slags problematikker. rytterens Max vægt 70 kg.

Táta (Smuk dukke pige) 17 år:

Hun er sensitiv og mild, hvis hun går med en begynder går hun forsigtigt og passer på rytteren, kommer der derimod en erfaren rytter på, der fortæller hende at hun ikke behøver at være forsigtig, så finder hun gerne et frisk gear. hun har super bløde gangarter. 

​Víðar (betyder Odins søn) 14 år:

Vores radiobil som altid forsøger at gå egne veje (Of road) Han er en super cool hest med masser af tølt ,stor trav og rolig galop. han snacker gerne hele skoven hvis han for lov. Han er lille med en lang smidig ryg, så rytteren må ikke være for stor.

Klar til at begynde på en magisk tur på hesteryg?

Så book en tid til Møn Islændercenter. Udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigst muligt tilbage, med endelig bekræftelse på bookingen.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay:

Vores Facebookside