Til den erfarne rytter​

​Disse heste kræver lidt mere ridererfaring

Táta (betyder fin dukke/pige) 14 år:

Hun er en stor buttet hoppe med lækker tølt og trav hun kan godt finde på at blande gearene især når hun bliver træt, får hun lov har hun en frisk galop. hygger sig mest i halen på en anden hoppe. Hun skal støttes fra sædet, schenkler og tøjlen. hun er super sød og tillidsfuld.

Meltan (betyder vist nok fordøjelse)!! 20 år:

Han skal støttes i tølten og har store bløde bevægelser. Han skyder en god fart, men det føles ikke sådan, fordi hans bevægelser er så bløde Han er underst i hestehirakiet, han bliver derfor let lidt usikker og skal støttes og styres, tilgengæld er han dejlige i alle gangarterne.

ðar (betyder Odins søn) 11 år:

Vores radiobil som altid forsøger at gå egne veje (Of road) Han er en super cool hest med masser af tølt ,stor trav og rolig galop. han snacker gerne hele skoven hvis han for lov. Han er lille med en lang smidig ryg, så rytteren må ikke være for stor.

Geysir (betyder gejser) 14 år:

Han er en grå kæmpe, med en dejlig trav lækker tølt men han skal støttes fra sæde, schenkler og lidt på tøjlen for at kunne holde tølten ellers undrager han alt hvad han kan. Har en blød og behagelig galop. han er følsom på tøjlen og nem at styre fra sædet.

Rosa (Betyder rose ) ​14 år:

​Hun har masser af trav og har ikke lært tølten helt endnu. Hun snacker gerne hele skoven, hun er følsom på tøjlen og rides bedst fra sædet, hun skyder en frisk galop.

Ørn (Betyder Ørn) 9 år:

Han er en meget mild og sød hest, han traver og passer fint. vi er igang med at finde tølten så han kan holden den lidt længere. han har en god galop.

F​reyja (betyder gudinde) 9 år ​

Hun er en smuk modig hoppe med meget vilje og power. Hun er naturtølter og har meget bløde gangarter, Hun har travlt og vil helst være foran gruppen. Hun er meget følsom i tøjlen, så der skal til tider masser af halve parader til. Hun har en frisk galop men taber pusten op af bakken.

Venus​ (gudinde og glæde rig stjerne) 9 år:

​Hun er en klog dame med ingen tålmodighed, skal vi stå stille ude på turen kommer der gerne et lille hop eller to.

Hun vil helst gå oppe i front, hun har en masse tølt men også en masse pas, så hun skal støttes for ikke at blande. der skal laves halve parader da også hun er følsom på tøjlen.

Hun skyder en frisk galop og taber pusten på bakken.    

Klar til at begynde på en magisk tur på hesteryg?

Så book en tid til Møn Islændercenter. Udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay:

Vores Facebookside