Til den erfarne rytter​

​Disse heste kræver lidt mere ridererfaring

Meltan (betyder vist nok fordøjelse)!! 23 år:

Han er blød i hele kroppen og skal samles og støttes i tølten. Han har store bløde bevægelser og han skyder en god fart, men det føles ikke sådan, fordi hans bevægelser er så bløde. Får han lov snacker han gerne i skoven. Han er meget mild men også stædig og nyder gerne at snige over hvor gærdet er lavest.

Geysir (betyder gejser) 17 år:

Han er en langbenet grå fyr, med en dejlig trav, lækker tølt men han skal støttes fra sæde, schenkler og lidt på tøjlen for at holde tølten ellers unddrager han alt hvad han kan. Har en blød og behagelig galop. han er følsom på tøjlen og nem at styre fra sædet.

Rosa (Betyder rose ) ​17 år:

​Hun har masser af trav og har ikke krop og facon til at tølte. Hun snacker gerne hele skoven, hun er følsom på tøjlen og rides bedst fra sædet, hun skyder en frisk galop.

Thor (guden Thor ) ​11 år:

Han er smuk og dejlig men meget sensitiv over for rytteren og hans omgivelser. Går han med nede flokken bliver han sjældent forskrækket, men skal han gå forrest er verden farlig.

Han er følsom på schenklerne og går glad frem, han skyder en frisk galop, tølter gerne men blander af og til det hele.

Han er en lille hest så han er til den lille rytter.

Ørn (Betyder Ørn) 12 år:

Han er en meget mild og sød hest, han traver og passer fint, tølten synes han er noget være pjat, så den skal man arbejde for at holde. Han har en dejlig stor galop.

F​reyja (betyder gudinde) 12 år ​

Hun er en smuk modig hoppe med meget vilje og power, når hun har lyst. Hun er naturtølter og har meget bløde gangarter, Hun vil helst være foran gruppen. Hun er følsom på tøjlen, så der skal til tider  halve parader til. Hun har en frisk galop men taber pusten op af bakken.

Venus​ (gudinde og glæde rig stjerne) 12 år:

​Hun er en klog dame med ingen tålmodighed, skal vi stå stille ude på turen, er hun bestemt ikke enig. 

Hun vil helst gå oppe i front. Hun har en masse tølt. Der skal laves halve parader da også hun er følsom på tøjlen.

Hun skyder en frisk galop og taber pusten på bakken. 

Duna (Tordenbrag el. kvindenavn ) 13 år:

Hun er en smuk stor hoppe, der er følsom for rytterens signaler 

så her skal man være let på tøjlen og kende de halve parader. Hun går glad frem, men hun gør det ikke til en hemmelighed, at anden halvdel af turen er nemmere. Hun har en dejlig tølt og en blød trav. Når galoppen nærmer sig vil hun gerne være med i front.  

Klar til at begynde på en magisk tur på hesteryg?

Så book en tid til Møn Islændercenter. Udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigst muligt tilbage, med endelig bekræftelse på bookingen.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay:

Vores Facebookside