​Ridning på islandske heste i smuk natur på Møn

Drømmer I om en ridetur på islandske heste? Så er I kommet til det helt rette sted.​

Selvom vores heste bruges til turridning, er de hverken triste eller udslidte.

Vi har et tæt og kærligt forhold til vores heste og taler gerne om deres familieforhold og personligheder!! Vi sælger dem helst ikke, så derfor har de en lang karriere her hos os, og bliver en helt naturlig del af familien.

Vi holder af hver enkelt hest og dens personlighed og gør os umage for at de skal være tillidsfulde og glade hver dag. Vi har jævnligt besøg af en hestefysioterapeut til at holde hestene i form, til det hårde terræn ved Møns klint.

Det er hårdt at være turhest og bære på så mange forskellige mennesker – derfor har vi stor respekt for deres indsats og derfor har vi også grænser for både rytterens vægt og højde samt hvor ofte hestene skal arbejde.

Kontakt os for at bestille en ridetur på islandske heste

Kunne du tænke dig at bestille en ridetur, Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser, muligheder, osv. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Skriv en mail til. moen-ishest@mail.dk Eller ring på telefon: 55 81 28 10 og læg en besked

Klar til at begynde på en magisk tur på hesteryg?

Så book en tid til Møn Islændercenter. Udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigst muligt tilbage, med endelig bekræftelse på bookingen.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Dorthe Jakobsen

"Fantastisk sted med de skønneste islændere. Mulighed for begyndere og øvede og komme ud og se den smukkeste natur ved Møns Klint."

★★★★★

Lene Hall

"Dejligt sted med fantastiske udsigter og meget søde heste. Vi havde en skøn tur ud gennem skoven og langs klinten. Det skal helt sikkert gentages 😊"

★★★★★

Louise Jørgensen

"Fed oplevelse og lidt for hele familien havde 4 børn med derop der aldrig havde siddet på en hest de fik en hyggelig træk tur og en dejlig tur ude ved klinten til de voksne"

Møn Islændercenter

Moenavej 7, Sømark
4791 Borre

Find vej

CVR: 35837159 


​​Tlf.: 55 81 28 10 - Fastnet, ingen SMS'er

E-mail: moen-ishest@mail.dk

mobilepay  MobilePay:

Vores Facebookside