Hvem er vi

Vi er en familie der lever og ånder for vores heste og den mønske natur. Vi har et tæt og kærligt forhold til alle vores heste og taler gerne om deres familieforhold og personligheder!! Vi sælger dem helst ikke, så derfor har de en lang karriere her hos os, og bliver en helt naturlig del af familien.


Vi bor på Karl´s fødegård "Kostnebjerggård" - noget gammelt lort - men meget hyggeligt og dejligt primitivt. Det minder lidt om "Bonderøven" Og når kong vinter slår sine folder, forsvinder vi i snedriverne, til gengæld er her højt til himlen og fantastisk smukt på alle årstider.

 

Karl Jacobsen: er uddannet landmand og Healer og har arbejdet mange år som skovarbejder i Liselund skov, han slår nu sine folder som rideguide og handicaphjælper.


Lizza Andersen: står for tilridning af de unge heste, rider som guide og beskæftiger sig med alt omkring dyrene og er arving af hele menageriet.   


Mormor:  hun siger at hun er gået på pension, men hun dukker op 1 -2 gange om ugen og rider en hygge tur. tager også med på de guidede ture hvis det ikke går for stærkt. nogle gange tager hun enkelte turen for os som guide.

 

Susanna Lyzét Andersen:  Er pensioneret og er flyttet i campingvogn

Til forsiden
Find os på facebook
Møn Islændercenter • Moenavej 7, Sømark, 4791 Borre • Tlf.: 55 81 28 10 • E-mail: moen-ishest@mail.dk