Til den erfarne rytter

Disse heste kræver lidt mere ridererfaring


Japur (betyder brun) 20 år:

Han er godt nok hvid, men det gør ikke noget for når han har rullet sig passer farven, han er naturtølter, kan være lidt frisk hvis han får lov, vil gerne komme først. Han har tølter  i alle tempi, han er ikke nogen dressurtype, han har lidt for vane at stive sig på højre tøjle og nyder at presse tempoet lidt op. Han kan kun galopere  hurtigt ellers lægger han sig i en flyvpas.Max vægt er på 60 kg da han er en lille hest.


Meltan (betyder vist nok fordøjelse)!! 16 år:

Han skal støttes i tølten og har store bløde bevægelser. Han skyder en god fart, men det føles ikke sådan når man sidder der, fordi hans bevægelser er så bløde  Han er underst i hestehirakiet, han bliver derfor let lidt usikker og skal støttes og styres, tilgengæld er han dejlige i alle gangarterne.Tata (betyder fin dukke/pige) 10 år: 

Hun er en stor og overvægtig hoppe der er lidt usikker ved bommen og ved lågerne i skoven. Hun har en lækker tølt og trav  hun kan godt finde på at blande gearene især når hun bliver træt, hun har en frisk galop.

hun er mest tryk hvis hun går tæt på en anden hoppe. Hun skal støttes fra sædet, schenkler og tøjlen hun er super sød og tillidsfuld.

Vina (betyder veninde) 16 år:

Hun er meget sensitiv og hvis rytteren spænder op øger hun farten, man skal kunne slappe af i sæde og ben for at kunne ride hende. Hun er vores "konkurrencehest", 5 gænger med masser af fart, smørtølt og en meget hurtig galop og lige så hurtig flyvpas. Hun er til særligt udvalgte ryttere da hun overrasker mange med sine hurtige temposkift.
Hun kræver en god støttende hånd, halve parader og rolige schenkler og mange halve parader!!


Geysir (betyder gejser) 10 år:

Han er en meget stor grå kæmpe han har en dejlig trav lækker tølt men han skal støttes fra sæde, schenkler og lidt på tøjlen  for at kunne holde tølten, han har en blød og behagelig galop han kræver en rytter med rolig hånd der bare skal på hyggelig skovtur


Vider (betyder lysets gud) 7 år

Han er blevet kastreret i vinters han og han skal lige slippe hingsten helt. han er en super cool hest med masser af tølt ,stor trav  og rolig galop. han er lille med med en lang smidig  ryg, så rytteren må ikke være for storTil forsiden
Find os på facebook
Møn Islændercenter • Moenavej 7, Sømark, 4791 Borre • Tlf.: 55 81 28 10 • E-mail: moen-ishest@mail.dk